+31 0624787931
info@zensitivitynoordwijk.nl

Yoga les aan huis

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle | Zensitivity

Yoga les aan Huis

Naast groepslessen die ik geef, kom ik met mijn yoga spullen bij jou thuis. Bij de eerste les hebben we een persoonlijk intakegesprek, hierbij maken we kennis met elkaar en komen we in overleg tot jouw lesprogramma. De hoofdzaak is dat het gaat, dat jij je fysiek en mentaal prettig bij voelt. Wat ik in mijn lessen geef is concentratie, ontspanning en dat met beide voeten op de grond.

Door mijn persoonlijke begeleiding: privé of in een kleine groep, ontwikkelt iedereen op eigen niveau.

Voel je vertrouwt in je eigen omgeving, waar je alle eisen en verwachtingen kunt loslaten en kan gaan voor jouw kracht in jouw zelf.

Voor de optimale les is het mooi dat de ruimte groot genoeg is om je benen en armen alle kanten op te kunnen laten gaan. En het gevoel van de vrijheid om je heen goed kan ervaren.

Ik geef ook aan een klein groepje aan huis les, ik ga vanuit maximaal 5 personen. Ook hier geldt dat de ruimte voldoende is en dat je elkaar niet in de weg ligt, zodat jouw oefening niet verstoort wordt door een ander.

Mijn werkgebied is regio Amsterdam en de Bollenstreek. Is het verder dan deze gebieden, dan kunt u contact opnemen voor meer informatie.

Voor de tarieven kunt u kijken via deze link en bent u nu al enthousiast geworden maak via deze link online een afspraak.

Ik ben er al helemaal klaar voor om met u het pad van de yoga te bewandelen.

Bianca

Zou leuk zijn als je ons laat weten wat je van dit artikel vindt!

%d bloggers liken dit: