+31 0624787931
info@zensitivitynoordwijk.nl

Ontspanningsmassage

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle | Zensitivity

Ontspanningsmassage

De massage is een van de oudste natuurlijke geneeswijze die wij kennen. Er zijn vele verschillende soorten waarvan de klassieke ontspanningsmassage de meest bekende is. Massage zijn in bepaalde landen een onderdeel van een cultuur en kinderen groeien al op met deze methode.

De kenmerken van een ontspanningsmassage

Onze massages worden gegeven vanuit diverse massagetechnieken. Waarbij, effleurages (vloeiende, ritmische strijkbeweging over de huid), knedingen en nog veel meer in aanbod komt. De massage is intuïtief en wordt met warmte, aandacht, respect en gevoel geven! Door deze manier van masseren ontstaat een natuurlijke en verfijnde gevoel van aanraken, dit geeft een ontspanning in uw hele lichaam en hoofd. De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage wat direct op de huid plaatsvindt, waarbij heerlijke massage olie wordt gebruikt.

Wat is het effect van een ontspanningsmassage?

Het voordeel van de massage is dat deze de doorbloeding van de weefsels stimuleert, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Ten gevolge van de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress ( bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Als je een ontspanningsmassage ondergaat, kan het zowel geestelijk als lichamelijk goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Bij een volledige ontspanningsmassage, ontspannen de spieren, het maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, en als extra stimuleert het de lymfe waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Waarom een ontspanningsmassage?

  • Als cadeautje voor jezelf, b.v. tijdens een drukke werkweek.
  • Gewoon, omdat je er zin in hebt.
  • Als je je vermoeid, of uitgeblust voelt.
  • Als je last hebt van je spieren of gewrichten.
  • Om weer te leren voelen, om weer in contact te komen met jezelf.
  • Het bevordert een betere doorbloeding van de spieren.

Je zal merken dat je na de massage met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Wilt u nu een afspraak maken? Dat kan bel..

Bart Jan – Noordwijk 06-12692557​⁠​

of

Lotte Hijmensen – Den Haag 06-11927611

 

Heb je vragen aan Lotte of Bart Jan, vul dan het onderstaande formulier in.

Bij wie wilt u een behandeling of informatie opvragen
%d bloggers liken dit: