+31 0624787931
info@zensitivitynoordwijk.nl

Lotte Hijmensen

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle | Zensitivity

Lotte Hijmensen van Coachpraktijk “Naar Buiten”

Mijn naam is Lotte en ik ben 32 jaar. In het dagelijks leven heb mijn eigen coachpraktijk, genaamd Coachpraktijk “Naar Buiten” en ben ik alleenstaande moeder van een zorgintensief zoontje.

In mijn praktijk coach ik kinderen die bijvoorbeeld ADHD, ASS, angst, weinig zelfvertrouwen en/ of gebrekkige sociale vaardigheden hebben. Hiernaast coach ik ook ouders van zorgintensieve kinderen. Als geen ander weet ik hoe makkelijk het is om jezelf voorbij te lopen wanneer je een kind hebt dat veel zorg nodig heeft. Ik help ouders om in hun kracht te komen en te blijven zodat ze hun kind of kinderen beter kunnen ondersteunen. Je moet tenslotte eerst goed voor jezelf zorgen voordat je voor een ander zorgt.

Ik gebruik tijdens mijn coaching meerdere methodes. Het is maar net wat aansluit bij de coachee. Ik geef bijvoorbeeld wandelcoaching, maar ook ontspanningsmassages voor kinderen en volwassenen.

Dat laatste heeft een heleboel voordelen en bij elke problematiek is er wel een massage in combinatie met een etherische olie die helpt om de klachten te verminderen of te laten verdwijnen.

Ik schrijf blogs voor Zensitivity Noordwijk vanuit meerdere gebieden, namelijk als coach, maar ook als moeder van een zorgintensief kindje.

Ik plaats tips en tricks en artikelen over kinderen en opvoeding gerelateerde onderwerpen. Ook komen bijvoorbeeld mindfulness, ontspanning en artikelen over wandelcoaching voorbij, maar ik geef ook een kijkje in het leven van een ouder van een zorgintensief kind en de daarbij horende strubbelingen.

%d bloggers liken dit: