+31 0624787931
info@zensitivitynoordwijk.nl

Klachtgerichte massage

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle | Zensitivity

Problemen op lichamelijk vlak? Klachtgerichte massage iets voor jou.

Ik kom geregeld mensen tegen die lopen te mopperen over de beperkingen in hun lichaam.
Veel gehoorde klachten variëren van pijn in hun benen tot in hun nek of hoofdpijn die niet weg wil gaan. Nieuwsgierig als ik ben, stel ik dan de ‘’waarom’’ vraag. Dan hoor je dat men veel last heeft van druk op het werk, vaak met deze klachten rondlopen en soms al bij andere zorgverleners zijn geweest.
Op de een of andere manier wordt men niet van hun lichamelijke klachten afgeholpen. Mensen lijken soms door te kwakkelen en in een vicieuze cirkel te belanden

Vanuit mijn interesse vraag ik vaak even verder dan merkt je de verbazing een luisterend oor. Al gauw komen we tot een interessant gesprek en blijken er wel degelijk mogelijkheden te zijn die de klachten kunnen oplossen.

Ik kijk niet alleen naar de pijnlijke zone, maar beoordeel het gehele lichaam vanuit een breder perspectief. Ik ‘’luister’’ met mijn handen, naar wat het lichaam vraagt. Door te voelen en te ervaren wat een lichaam nodig heeft om tot herstel te komen.
Als masseuse ben ik continue bezig met het verbeteren van mijn technieken en zoek naar oplossingen voor het herstel van het lichaam. Ook ken ik mijn beperkingen, en stuur zo nodig iemand door de huisarts of fysiotherapeut.

Wat behandel je dan wel?

Klachten in de rug, nek en schouders door verkeerde houding of chronische ziektes zoals fibromyalgie e.d. mits dit goedgekeurd is door je hulpverlener.

Sporters die door langdurig dezelfde beweging irritatie hebben opgelopen, of door contact met de tegenpartij een verkeerde beweging hebben gemaakt. Sporters die nog meer uit hun lichaam willen halen op een gezonde manier. Ik krijg geregeld sporters die gemasseerd willen worden vlak voor de wedstrijd. Zij ervaren mijn massage als een aanvulling bij hun activiteit.
Het voorkomt veel blessureleed, je lichaam kan de klappen meer opvangen. Je bent soepeler waardoor je snelheid en kracht toeneemt. Je geest is ontspannen en op die manier kan je tegenstanders beter kan inschatten. Wat wil je nog meer.

Nieuwsgierig geworden? Maak online een afspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

%d bloggers liken dit: