Juriaan Galavazi

Gezondheid, zorg, welzijn en lifestyle | Zensitivity

Juriaan Galavazi

Huisarts Juriaan Galavazi werkt ook als coach in Naarden, zijn visie over gezondheid is dat je lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. In zijn coachingsconsult helpt hij veel cliënten om op dit vlak weer weer fit te voelen en waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf invloed hebben op hun leven.

Zijn praktijk is gevestigd in Naarden Vesting: Medisch Kwartier, zijn praktijk is volledig ingericht om uitgebreide zorg aan te bieden onder één dak.

Juriaan zijn visie:  “De reguliere huisartsgeneeskunde is en blijft de basis van onze praktijk, maar wij bieden graag de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken door ook diverse andere specialismen aan te bieden”

Echografie en Chirurgie

Juriaan heeft zich naast coaching en als huisarts ook gespecialiseerd in sportgeneeskunde, echografie en chirurgie. Er worden kleine chirurgische ingrepen uitgevoerd, zoals ooglidcorrecties, schaamlip correcties en sterilisaties. Deze ingrepen zijn voor de patiënten laagdrempeliger, waardoor zij de persoonlijke aandacht krijgen die ze van de huisarts gewend zijn.

Sportgeneeskunde

Het hart van Juriaan ligt bij de sport, helaas weet hij uit ervaring als sportman hoe vervelend blessures kunnen zijn.

“Vaak ligt de oorzaak van de klacht ergens anders dan waar de pijn zit, de mens als een geheel blijven zien en korte lijnen voor aanvullend onderzoek maakt dat we veelal oplossingen vinden voor chronische blessures.”

Complementaire geneeskunde

Als Juriaan één ding de afgelopen tien jaar heeft mogen ervaren in zijn werk als huisarts, is het wel dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

“Wij helpen mensen op beide vlakken gezond te blijven, met enige zorg en aandacht. Naast de westerse geneeskunde is er bij Medisch Kwartier Naarden Vesting ook de mogelijkheid om gebruik te maken van complementaire geneeskunde. Simpelweg omdat iedereen uniek is en recht heeft op een passende vorm van zorg. Ons doel is om mensen de controle terug te geven over hun leven, lijf, gedachten en gevoelens.”

Met enige regelmaat verschijnt Juriaan  in de media om zijn vooruitstrevende visie op de zorg toe te uit te leggen.

ERVARING

Huisarts en praktijkhouder bij Medisch Kwartier Naarden Vesting

De praktijk staat voor tijd, zorg en aandacht. We leveren reguliere huisartsgeneeskunde met veel mogelijkheden tot specialistische zorg en onderzoek. Tevens bieden wij de mogelijkheid om breder naar de klachten te kijken. Zoals Juriaan al aangeeft: Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij helpen mensen op beide vlakken zo gezond en zolang mogelijk vitaal te blijven. Naar ons idee is het een beperkte visie dat alleen de westerse geneeskunde de manier is om mensen beter te maken. Wij vinden dat er meerdere manieren zijn om naar een klacht te kijken. Net zoals er meerdere oorzaken kunnen zijn. De kunst is juist om de echte oorzaak te vinden die onder de klacht ligt. En vervolgens een bijpassende aanvliegroute te bedenken die kan leiden tot een herstel, om mensen weer hun eigen controle over hun lijf en leven terug te geven.  En daarbij horen ook je gedachten en gevoelens erbij. Om dit voor elkaar te krijgen is tijd en aandacht nodig vanuit een brede kennis en ervaring.
Dit doen wij met een team van huisartsen, praktijkondersteuners, thuiszorg en assistentes, samen leveren we onze complete zorg.

Mensen die met een vraag op consult komen, zullen we eerst hun vraag gaan bekijken vanuit de reguliere zorg.

Wij beschikken daarbij over de volgende mogelijkheden:

 • Gespecialiseerde huisartsen
  • Chronische zorg
  • Spieren en gewrichten (sport en bewegen)
  • Ouderenzorg
 • Onderzoek
  • Bloedonderzoek
  • Hartfilmpje
  • Hartfilmpje thuis
  • 24-uurs bloeddrukmeting
  • Echografie
  • Longfunctieonderzoek
  • Inspanningstesten

Wij vinden dat het huisartsenvak veel meer is dan alleen het behandelen van zieke mensen. Waar mogelijk en gewenst is doen we kraamvisites. Hierbij is weer een belangrijke taak het voorkomen van klachten. Onze ouderenzorg is daar een mooi voorbeeld van, met regelmaat bezoeken wij de ouderen die niet meer naar de praktijk toe kunnen komen. Als wij constateren dat er meer zorg nodig is, dan hebben we korte lijnen met specialisten in ouderenzorg en de thuisorganisatie “Allerzorg”. Waar als er snel ingegrepen moet worden ook mogelijk is.

Chirurgische ingreep

Wij zijn gespecialiseerd in ooglidcorrecties, sterilisaties bij mannen, schaamlip correcties, diagnostiek en behandeling van zwellingen en overige huidchirurgie.

Specialisme sportgeneeskunde

Ben je op zoek naar een goed advies op weg naar herstel of naar een (sportieve) prestatie? Dan is Juriaan de uitgelezen persoon die deze uitdaging graag met je aan wil gaan. Hij gebruikt de samenwerking die hij heeft met de mensen van “De Sportbank”. Samen maken ze een persoonlijk advies op maat. Daarnaast geeft hij Sportmedisch advies en kun je bij hem terecht voor een blessure consult of voor aanvullend onderzoek zoals echografie en inspanningstesten.

Coaching

Zijn inzicht is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Als zijnde arts en coach begeleid hij mensen om zich op beide vlakken weer fit te voelen. Door middel van zijn aanpak op fysieke en mentale klachten. Gebruikt hij verschillende coachingsprogramma’s om de mensen te laten ervaren, dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Wij hij de afgelopen tien jaar heb mogen ervaren in zijn werk als huisarts, is het dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn. Dit bij elkaar zorgen voor lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen of maagklachten. Zijn missie is om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven, met goede zorg en aandacht.

Vanuit die missie heeft Juriaan de laatste jaren steeds meer toegelegd om mensen ook vooral mentaal te begeleiden. De mensen begeleiden richting hun authenticiteit: mogen zijn wie je bent, weten wat je voelt en wat je denkt. En met deze tools ook naar kunnen leven. Een burn-out, depressie en ingrijpende gebeurtenissen heeft hem gebracht waar hij nu staat. Deze inzichten en kennis zijn ontstaan uit een intensieve weg aan ervaringen en opleidingen via reguliere en complementaire (meer spirituele) vormen van zorg. Hij weet wat de kracht is van de verschillende vormen, hieruit kan hij je daarin begeleiden en verwijzen. In zijn rol als coach stelt hij de vragen, laat hij je zien en ervaren hoe jouw wereld van gedachten en gevoelens in elkaar steekt. Door inzicht te verkrijgen in deze mechanismen stel hij je in staat om zelf keuzes te maken en juiste beslissingen die te nemen wat voor jou goed voelt. Je gaat zelf weer doelen weten te formuleren én te bereiken. In een richting die JIJ wilt.

 

Ik kom graag met je in contact, vul onderstaand je gegevens in, dan bel ik je om vrijblijvend te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Je vraag mailen kan natuurlijk ook via onderstaande formulier of whatsapp +31 6 23 26 77 34

Vul hier de datum van het evenement
Coach en huisarts Juriaan Galavazi uit Naarden - Zensitivity Naarden

Naarden

Velsen

Wanneer het lijf “nee” zegt
Wanneer het lijf “nee” zegt Jouw lijf werkt perfect. Het laat je voelen wat goed is voor jou, en wat niet. Het reageert direct op wat er in je hoofd omgaat en laat je voelen wat
Je verlangen afgeleerd
Je verlangen afgeleerd We hebben afgeleerd om ons verlangen te volgen. Of te mogen volgen, want stel je eens voor wat er niet allemaal zou kunnen gebeuren als je het anders gaat doen… Oef, dan raak
Uit vorm, we houden vast aan de vorm
Uit vorm We houden vast aan de vorm. Dat is wat we weten. Dat is wat we zien. Dat is wat we willen. Het geeft ons houvast. Vertrouwen. Als de vorm staat voor vertrouwen, hoe graag
Maakt ons brein je ziek
Maakt ons brein je ziek Maakt ons brein je ziek?, ons brein dat voornamelijk gedachten produceert, is wat mij betreft met stip ziekmaker nr 1. Klakkeloos nemen we aan dat onze gedachten en gevoelens bepalen wie
Stop met rennen en je houdt meer tijd over om te leven
Stop met rennen en je houdt meer tijd over om te leven Steeds meer ben ik ervan overtuigd dat stil zitten en de rust opzoeken je meer gaat opleveren dan maar doorgaan en volharden. Stap uit
  Juriaan Galavazi    1 1
Vertrouwen op onzekerheid
Vertrouwen op onzekerheid Vertrouwen op onzekerheid: Of ik hem terug wilde bellen. Een jonge man, begin dertig. Ik bel hem, wanneer hij opneemt zegt hij: “m’n kop maakt me gek en kan de hele dag aan niets anders
  Juriaan Galavazi    0 1
De huisarts rent de verkeerde kant op
De huisarts rent de verkeerde kant op De huisarts rent en hij heeft niet meer door dat hij aan het rennen is. Hij durft niet meer aan de rem te trekken uit angst het tempo niet
De 7 escapes – deel 1
De 7 escapes Er zijn 7 escapes, vluchtroutes, die we dagelijks toepassen met het idee dat we stappen zetten. In feite houdt het ons ver verwijderd van de pijn. En daarmee van wie we werkelijk zijn.
Zorgverlener ontneemt de kans op gezondheid
Zorgverlener ontneemt de kans op gezondheid Zorgverleners willen heel graag de verbinding met de ander behouden. Daar hebben ze het beroep voor gekozen, er voor de ander willen zijn en iets betekenen voor de ander.
Vertellen wat het niet is
Vertellen wat het niet is Er zijn 7 escapes, vluchtroutes, die we dagelijks toepassen met het idee dat we stappen zetten. In feite houdt het ons ver verwijderd van de pijn. En
Hoeveel vaak zeg je, ”ik ga het proberen”
Hoeveel vaak zeg je, ”ik ga het proberen” Er zijn 7 escapes, vluchtroutes, die we dagelijks toepassen met het idee dat we stappen zetten. In feite houdt het ons ver verwijderd van de pijn. En
Schuldgevoel, wie kent dat niet
Schuldgevoel Er zijn 7 escapes oftewel vluchtroutes, die we dagelijks toepassen met het idee dat we stappen zetten. In feite houdt het ons ver verwijderd van de pijn en daarmee van wie
Pijn Paradox
Pijn Paradox De tranen staan in haar ogen. Ze wil antwoorden op mijn vraag waarvoor ze komt, maar ze kan het niet verwoorden. Alleen de gedachte al dat ze het uit
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten