Juriaan Galavazi – coach – arts in Naarden

Juriaan Galavazi – coach – arts in Naarden

Juriaan Galavazi is arts en coach in Naarden en zijn visie over gezondheid is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In zijn werk helpt hij mensen om zich op deze vlakken weer echt fit te voelen door zijn coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Hij heeft een praktijk: Medisch Kwartier Naarden Vesting en de praktijk is volledig ingericht om uitgebreide zorg aan te bieden onder één dak.

Galavazi: “De reguliere huisartsgeneeskunde is en blijft de basis van onze praktijk, maar wij bieden graag de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken door ook diverse andere specialismen aan te bieden”

Chirurgie en echografie
Juriaan heeft zich gespecialiseerd in sportgeneeskunde, echografie en chirurgie. Kleine chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties of sterilisaties zijn zodoende voor patiënten laagdrempeliger, waardoor zij de persoonlijke aandacht krijgen die ze van de huisarts gewend zijn.

Sportgeneeskunde
Het hart van Galavazi ligt bij de sport. Helaas weet hij als sportman uit eigen ervaring hoe vervelend blessures kunnen zijn.

Galavazi: “Vaak ligt de oorzaak van de klacht ergens anders dan waar de pijn zit. De mens als een geheel blijven zien en korte lijnen voor aanvullend onderzoek maakt dat we veelal oplossingen vinden voor chronische blessures”.

Complementaire geneeskunde
Als Juriaan één ding de afgelopen tien jaar heeft mogen ervaren in zijn werk als huisarts is het wel dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Galavazi: “Wij helpen mensen op beide vlakken gezond te blijven. Met zorg en aandacht.” Naast de westerse geneeskunde is er bij Medisch Kwartier Naarden Vesting de mogelijkheid om gebruik te maken van complementaire geneeskunde.

Galavazi: “Simpelweg omdat iedereen uniek is en recht heeft op een passende vorm van zorg. Ons doel is om mensen controle terug te geven over hun leven, lijf, gedachten en gevoelens.”

Met enige regelmaat verschijnt Juriaan  in de media om zijn vooruitstrevende visie op de zorg toe te lichten.

ERVARING

Huisarts en praktijkhouder bij Medisch Kwartier Naarden Vesting

De praktijk staant voor tijd, zorg en aandacht. We leveren reguliere huisartsgeneeskunde met veel mogelijkheden tot specialistische zorg en onderzoek. Tevens bieden wij de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij helpen mensen op beide vlakken gezond en zo lang mogelijk vitaal te blijven. Naar ons idee is het een beperkte visie dat alleen de westerse geneeskunde de manier is om mensen beter te maken. Er zijn meerdere manieren om naar klachten te kijken. Net zoals er meerdere oorzaken kunnen zijn. Het is de kunst om de juiste oorzaak te vinden die onder de klacht ligt. En vervolgens een bijpassende aanvliegroute die kan leiden tot herstel. Om mensen weer hun eigen controle terug te geven. Over hun leven, lijf, gedachten en gevoelens. Daarvoor is tijd en aandacht nodig en een brede kennis en ervaring.
Met een team van huisartsen, praktijkondersteuners, thuiszorg en assistentes leveren we complete zorg.

Mensen die bij ons met een vraag komen zullen we eerst bekijken vanuit de reguliere zorg. Wij beschikken daarbij zelf over de volgende mogelijkheden:

 • Gespecialiseerde huisartsen
  • Chronische zorg
  • Spieren en gewrichten (sport en bewegen)
  • Ouderenzorg
 • Onderzoek
  • Bloedonderzoek
  • Hartfilmpje
  • Hartfilmpje thuis
  • 24-uurs bloeddrukmeting
  • Echografie
  • Longfunctieonderzoek
  • Inspanningstesten

Wij vinden dat het huisartsenvak meer is dan alleen het behandelen van zieke mensen. Waar mogelijk en gewenst doen we kraamvisites. Een belangrijke taak is ook het voorkomen van klachten. Onze ouderenzorg is daar een mooi voorbeeld van. Met regelmaat bezoeken wij de ouderen die niet meer naar de praktijk toe kunnen komen. Wanneer meer zorg nodig is, dan hebben we korte lijnen met specialisten ouderenzorg en de thuisorganisatie “Allerzorg” waardoor snel handelen mogelijk is.

Chirurgie
Gespecialiseerd in ooglidcorrecties, sterilisaties bij mannen, schaamlipcorrecties, diagnostiek en behandeling van zwellingen en overige huidchirurgie.

Coach
Vanuit die missie heb ik me de laatste jaren steeds meer toegelegd om mensen ook vooral mentaal te begeleiden. Op een weg naar authenticiteit: mogen zijn wie je bent, weten wat je voelt en wat je denkt. En daar ook naar te kunnen leven. Een burn-out, depressie en ingrijpende gebeurtenissen hebben me gebracht waar ik nu sta. Inzichten en kennis zijn ontstaan uit een intensieve weg aan ervaringen en opleidingen via reguliere en complementaire (meer spirituele) vormen van zorg. Ik weet wat de kracht is van de verschillende vormen en kan je daarin begeleiden en verwijzen. In mijn rol als coach stel ik je vragen en laat ik je zien en ervaren hoe jouw wereld van gedachten en gevoelens werken. Door inzicht te krijgen in deze mechanismen stel ik je in staat om zelf keuzes te maken en beslissingen te nemen. Zelf weer doelen te formuleren én te bereiken. In een richting die JIJ wilt.

Specialisme sportgeneeskunde
Ben je op zoek naar advies bij de weg naar herstel of naar een (sportieve) prestatie? Dat is de uitdaging die Juriaan bij iedere persoon opnieuw aan wil gaan. De samenwerking met de mensen van “De Sportbank” maken een persoonlijk advies op maat mogelijk. Daarnaast geeft hij Sportmedisch advies en kun je bij hem terecht voor een blessure consult of voor aanvullend onderzoek zoals echografie en inspanningstesten.

%d bloggers liken dit: