+31 0624787931
info@zensitivitynoordwijk.nl

Irma Lohman

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle | Zensitivity

THE VOICE OF LEADERSHIP

In een snel veranderende wereld laat Irma Lohman letterlijk een nieuw geluid horen. Zij spreekt vooral over thema’s als bewustwording en leiderschap omdat dat de “instrumenten” zijn om mee succes, zelfvertrouwen en geluk te realiseren.. Haar stem inspireert, motiveert, raakt en zorgt voor bezieling bij mens en bedrijf.
Werkzaam als spreekster, zangeres, auteur en coach benadert Irma Lohman het thema ‘leiderschap’ vanuit een eigen inspirerende invalshoek en helpt zij mensen om hun eigen Voice of Leadership te ont-dekken en ontwikkelen, zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze bestemd zijn. En waar bewustzijn en leiderschap daarin de boventoon voeren, zijn authenticiteit, talentontwikkeling, zingeving en spiritualiteit de sleutels om dat te realiseren.

Om daar handen en voeten aan te geven ontwikkelde zij haar eigen Voice of Leadership System. Middels 5 stappen en het aanreiken van 10 ‘instrumenten’ zorgt ze daarmee dat mensen een eigen visie, maar vooral aanpak realiseren op belangrijke levensvragen waardoor ze hun volle potentieel leren benutten, zowel persoonlijk als zakelijk gezien.

Het ‘systeem’, oftewel; ‘de toonladder van het leven’- model maakt onderdeel uit van haar boek dat in het najaar uitkomt: ‘THE VOICE OF LEADERSHIP, toonladder van het leven, in 5 stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk’.

Al meer dan 25 jaar staat Irma op diverse podia. Zo heeft zij in grote theater/musicalprodukties gestaan van Joop van den Ende en John de Mol en zong zij op veel business events en luisterde zij chique gala,s op zoals o.a. Het Flying Doctors Gala en het Amsterdam Diner. Verder trad ze op met o.a met operazanger Marco Bakker waarmee zij een musicaltour met groot orkest maakte in Tunesie. In al die jaren heeft zij met haar warme ontroerende stem duizenden mensen mogen inspireren, motiveren en raken. Een van de hoogtepunten was het optreden in de Amsterdam Arena voor 50.000 mensen tijdens het huwelijksfeest van Koning Willem- Alexander en Koningin Maxima. Ook stond zij als motivational speaker op het podium van het wereldberoemde TEDX, gaf zij diverse gastcollege’s ,waaronder op de Nyenrode Business University en sprak zij op een seminar van de ING.

Uw (F) IRMA RAAKT!

Irma geeft op maat gemaakte lezingen, masterclasses, seminars en trainingen. De thema’s waarover zij spreekt kunnen op ieder gewenst programma en/of doelgroep worden afgestemd. Met haar kennis en kunde, passie, humor, helderwetendheid, analytisch en empatisch vermogen weet zij iedere keer weer de ‘mens an sich’ te raken. Haar ‘stage peformance’ is verrassend, vernieuwend en raakt. Wat dat betreft mag je gerust spreken van THE VOICE OF LEADERSHIP!

Via blogs, video’s en optredens brengt Irma mensen dichter bij zichzelf om zodoende de beste versie van zichzelf te worden.

Irma maakt verder op maat gemaakte lezingen, seminars, trainingen, workshops, masterclasses en voiceXperience concerten. Thema’s kunnen op elk programma en/of doelgroep worden afgestemd.

 

Irma

Spreker, coach, auteur en zangeres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u vragen of wil een afspraak maken? Bellen kan ook +31 06 53 16 79 34

Vul hier uw adres in gegevens in.
%d bloggers liken dit: