Individuele coaching in Naarden

Individuele coaching in Naarden

Bewustwording

In individuele coaching in mijn praktijk te Naarden leer je begrijpen hoe je hoofd werkt én dat je invloed hebt op je gedachten en gevoelens. Ik leer je hoe je hierbij jouw lijf als ingang kan nemen. Je lijf is immers slimmer dan je hoofd en daarmee de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt waar je heen wilt.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden
Bij de individuele coaching wat ik in mijn praktijk in Naarden geef werk ik via twee ingangen: het hoofd én het lijf. Via je hoofd kan ik je inzichtelijk maken hoe ons denkpatroon werkt. Hoe we vastlopen binnen onze eigen gedachten en overtuigingen en hoe je deze om kunt keren. Via je lijf laat ik je voelen wat er voelbaar is. Welke waardevolle informatie zit daar in jou? Leer contact te maken met jouw innerlijke drijfveren. Dit uit te leven. En jezelf te begeleiden in alle gevoelens die daarbij langs komen…

Authenticiteit en verbinding
Onszelf mogen zijn, weten wie we zijn en wat we voelen. In veel situaties zijn we geneigd datgene wat we écht willen, te onderdrukken. Uit angst om de verbinding de verliezen. Verbinding met personen, maar ook met materiële zaken als geld, werk, huis, de plaats waar we wonen… Daar waar we onze gevoelens onderdrukken ontstaat stress en spanning en frustratie. Op de lange termijn leidt dat tot fysieke en mentale klachten. Naar mijn idee is het van belang om ons vaker af te vragen: hoe gaat het eigenlijk met mij? Wat kan ík nu doen om mijzelf echt beter te voelen?

Maar hoe doe je dat dan? Wanneer je beter voor jezelf gaat zorgen, en je “nee” gaat zeggen waar je vroeger altijd “ja” zei, of andersom. Sommigen zullen zeggen: “Wat goed dat je eindelijk voor jezelf kiest!” Maar anderen zullen weerstand geven. Ook jijzelf. Hoe ga je om met angst, onzekerheid, schuldgevoelens, twijfels, verdriet of boosheid? Oordelen van anderen, van jezelf. Tijdens de coachingsessies begeleid ik jou hoe je om kan gaan met deze gevoelens. Juist door ze toe te laten. En daarmee meer vertrouwen te krijgen.

 

Positiviteit en kracht
Wil je je huidige leven veranderen, dan zal je eerst jezelf moeten veranderen. Leer contact te maken met je sterke kanten, maar ook met je zwakkere kanten en deze om te zetten in positiviteit en kracht. Door zowel met het hoofd én het lijf aan de slag te gaan, maakt dat deze coaching dubbel zo effectief is en soms al na één sessie succesvol.

 

  • Intakegesprek (45 min.): Samen kijken we wat het beste voor jou zou kunnen werken. Het komt regelmatig voor dat alleen het intakegesprek al direct nieuwe inzichten geeft waarmee je verder kunt. Kosten: € 150,- incl btw.
  • Vervolgsessies van één uur. We maken een programma op maat. Op basis van ervaringen is er in maximaal 3-6 gesprekken een doorbraak.
  • Effectief bij somberheid, twijfel, onrust, fysieke klachten, verstoorde werk privé balans, verlangen om voluit te leven.

 

Juriaan Galavazi

 

Ik kom graag met je in contact. Vul onderstaand je gegevens in, dan bel ik je om vrijblijvend te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Je vraag mailen kan natuurlijk ook via info@dokterjuriaan.nl of whatsapp +31 6 23 26 77 34

 

%d bloggers liken dit: