De Ruyterstraat 69 - Noordwijk
+31 06 24 78 97 31
info@zensitivitynoordwijk.nl

HSP coaching: werkwijze

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle | Zensitivity Noordwijk

[vc_row][vc_column][vc_column_text]HSP coaching

Met behulp van mij als HSP coach krijg  je de individuele coaching  waar leert: je beter, functioneler om te gaan met je gevoeligheid. De coaching resulteert in ander manier van denken, voelen en handelen. Je ervaart een rijker bewustzijn van jezelf en de wereld om je heen. Je creëert  meer grip en vertrouwen in jezelf en ook  leer je eigen invloed en mogelijkheden tot het beter herkennen en actief te gebruiken.

Mijn werkwijze is gericht op: oplossingsgerichte aanpak, praktisch, opbouwend, met als doel dat je met deze tools verder kan. Er is ruimte voor je situatie, gevoeligheid en het eventueel verder ontdekken wat het met jou doet. De coaching is op een manier wat bij jou past en jij geeft de grens aan. 

Bij de eerste gesprek bekijken we waar je staat en wat je doel is. Daarmee is een begin gemaakt van jouw eigen, gewenste spoor aangelegd. Hierin bepalen we ook welke eerste stap je concreet gaat zetten. Dus de verandering gaat eigenlijk meteen van start. Deze stappen worden in de vervolgafspraken steeds geëvalueerd, bijgesteld, geschaafd, aangevuld, en vooral sterker gemaakt.

Doel van deze coaching is om vanuit je eigen, gevoelige binnenwereld je krachtiger in de drukke, prikkelrijke buitenwereld kan handhaven. Je bepaalt meer je eigen doel en minder dat van anderen. Je bepaalt eigen ruimte, en niet een ander. Dat doe je door duidelijk je grenzen aan te geven zonder schuldgevoel.

Wil je naar  “van buitenste binnen naar binnenste buiten”? Ga via deze link voor een afspraak.

Bij het eerste gesprek vertel je over jouw hulpvraag is en wat je met de coaching wilt bereiken.  Je voelt ook of het tussen ons goed voelt om het avontuur aan te gaan.

Aangezien we als gevoelige mensen niet altijd je dag kan bepalen wanneer je genoeg energie hebt om de deur uit te gaan, biedt ik ook online coaching aan via skype. Zodat je toch vanuit je eigen ruimte kan beginnen met jouw reis.

 

Foto credit: Pixabay[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

%d bloggers liken dit: