De Ruyterstraat 69 - Noordwijk
+31 06 24 78 97 31
info@zensitivitynoordwijk.nl

Henk Elzevier

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle | Zensitivity Noordwijk

Wie is

Henk Elzevier

Ik stel je voor aan Henk Elzevier uroloog, seksuoloog, medewerker van de afdeling medische besliskunde en opleider in het LUMC in Leiden. Naast deze taken, doet hij samen met zijn collega’s onderzoek naar verbetering van seksuologische en relationele zorg voor patiënten die te maken krijgen met o.a. bekkenbodem-, incontinentie- en erectiestoornissen als gevolg van een oncologische behandeling. Sick and Sex Hij is voorzitter van de stichting Sick and Sex; een landelijke stichting die zich ten doel stelt een ieder die geconfronteerd wordt met ziekte te ondersteunen op het gebied van seksualiteit en intimiteit. Het is van belang dat iedereen de juiste informatie en zorg krijgt rondom dit onderwerp. De stichting wil de kloof tussen hulverlener en patiënt kleiner maken door het taboe over dit onderwerp te doorbreken. Zeker als ziekte een rol speelt, is het belangrijk dit onderwerp bespreekbaar te maken. Ziekte, maar ook een medische behandeling, kan het seksueel functioneren uit balans doen raken en kan invloed hebben op de kwaliteit van leven. Wie denkt dat het taboe rond seksualiteit is verdwenen, komt bedrogen uit. Niet alleen patiënten, maar ook artsen vinden het niet altijd even makkelijk om hierover vrijuit te spreken. De stichting Sick and Sex kan haar werk alleen doen door giften van particulieren en bedrijven. De stichting werkt aan oplossingen en wil graag betere seksuele gezondheidszorg voor een ieder die hier behoefte aan heeft. Bontius stichting Henk is ook verbonden aan de Bontius stichting. Deze stichting organiseert en coördineert alle fondsenwervende activiteiten ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek in het LUMC. Deze giften zijn voor specifieke projecten bedoeld en komen uiteraard uitsluitend daaraan ten goede. Deze projecten zijn onderzoeken naar nieuwe wegen voor een effectieve behandeling van zowel prostaat-, blaas- en nierkanker, bekkenbodem-, incontinentie- en erectiestoornissen.
Steun ons

De Stichting Sick and Sex de Stichting Bontius

Wij kunnen jullie steun hard gebruiken via een gulle gift, jullie donatie zal volledig ten goede komen aan het verwezenlijken van onze doelen. Ons rekeningnummer is:

NL81 RABO 0320 2812 48 ten name van Stichting Sick and Sex

Ook de Stichting Bontius is jullie eeuwig dankbaar voor jullie bijdrage Doneer hier voor de Stichting Bontius

Sick and Sex

Henk Elzevier en Mickey Hoogendijk (ambassadeur van Sick an Sex) in gesprek is met Humberto Tan in RTL Late Night Meer weten over Sick and Sex
%d bloggers liken dit: