De Ruyterstraat 69 - Noordwijk
+31 06 24 78 97 31
info@zensitivitynoordwijk.nl

HappyTruffel! de nieuwe chocoladesensatie

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle

HappyTruffel! de nieuwe chocoladesensatie

mangonesite-truffel - chocolade

Nieuw in Nederland, de HappyTruffel.

Afgelopen week maakte social media alvast kennis met deze nieuwe kleurrijke chocolade sensatie. HappyTruffel zijn handgemaakte chocoladetruffels in diverse felle kleuren en heerlijke smaken. Vanaf vandaag al in diverse winkels verkrijgbaar door het hele land en online te bestellen.

Nieuwe chocclade sensatie geboren

Twee chocoladefans bedachten dat er meer kleur en vrolijkheid in de chocoladewereld mocht komen. Chocolade bestaat al heel lang en je hebt ontzettend veel soorten. Onderscheid wordt gemaakt in wikkels en verpakkingen maar nu dus ook in het product. Vandaar HappyTruffel! 

Maak kennis met HappyTruffel.” Wij zijn ervoor om er een hippe, vrolijke draai aan te geven. Zowel de smaak als beleving ontwikkelen wij maximaal. Door de kleurrijke uitstraling en heerlijke smaken leveren wij chocotruffels met een speciaal gevoel. De truffels zijn handgemaakt, dat proef én zie je.”
HappyTruffel maakt gebruik van UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut (Belgische fabrikant). Chocolade van de allerbeste kwaliteit en eerlijke zorg. Niet alleen de chocolade is heerlijk, ook de kleuren spatten er vanaf. Alles om het leven vrolijk te maken, vandaar HappyTruffel!

HappyTruffel is vanaf nu verkrijgbaar zowel online op www.happytruffel.nl als in de winkels komende tijd.

Zou leuk zijn als je ons laat weten wat je van dit artikel vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: