samenwerken met Zensitivity Noordwijk

Samenwerken bedrijven

Wil je graag samenwerken met Zensitivity Noordwijk? 

Ik ben Eveline Meijvogel en op deze site schrijf ik en mijn team dagelijks over alles wat ons bezighoudt. We schrijven op een eerlijke, luchtige manier en geregeld met humor. Niet alleen persoonlijke verhalen komen aanbod, maar vele andere onderwerpen op het gebied van gezondheid, welzijn, lifestyle, fashion kortom wat onze bloggers bezig houdt. Lijkt het je leuk om samen te werken met ons? Dat is leuk! We staan open voor allerlei samenwerkingen zolang deze maar aansluiten op onze volgers en lezers en op de onderwerpen van deze blogs. Onze doelgroep bestaat uit vrouwen tussen de 20 en 50 jaar. Kortom, vrouwen die hun mannetje staan!

PR-bureaus
Organiseer je een leuk evenement, workshops dat helemaal past bij Zensitivity Noordwijk en dat je als bedrijf onder de aandacht wilt brengen bij onze lezers? Als het even kan komt een van onze blogger heel graag om verslag van te doen! Ook staan we open voor relevante producten, andere uitnodigingen en persberichten. Dit mag je mailen naar info@zensitivitynoordwijk.nl.

 

Product reviews in combinatie met een win actie
Heb je een product uit jouw (online) shop en wil je deze onder de aandacht brengen? Dat is mogelijk,  door middel van een product review. Zoals ik hierboven heb beschreven moet deze wel aansluiten op de doelgroep en blogonderwerpen. Het product zal, als deze is ontvangen, daarna uitgebreid getest worden en de blogger zal in de review haar eerlijke mening daarover geven. Ook maken ze de review persoonlijk zodat het voor onze lezers nog leuker is om te lezen. Het zal dus nooit een standaard advertorial worden.

Wil je een review van een product? Dan kan je het product vrijblijvend naar mij opsturen, mail eerst voor het adres naar info@zensitivitynoordwijk.nl, waar ik eerst kijk wie het beste de review kan geven. Mocht het product niet aansluiten bij deze blog en de doelgroep, mailen we je uiteraard en kan het product ook teruggestuurd worden (verzendkosten komen dan weer voor jouw rekening). Mocht er een review over schrijven zijn, krijg je uiteraard bericht van plaatsing zodat je de review zelf ook kan delen. Jouw product wordt niet alleen onder de aandacht gebracht op mijn blog, maar ook op mijn Twitter-, Instagram- en Google+ account. Daarnaast wordt de blog ook nog gedeeld op alle relevante Facebookpagina’s. Kortom, een enorm bereik!

Toch is mijn advies om eerst te mailen voordat je een product stuurt zodat eventuele teleurstellingen worden voorkomen als de blog niet wordt geplaatst.

Winactie
Wil je nog meer aandacht voor je product? Dat kan in combinatie met een winactie. Mijn eigen ervaring is dat dat veel aandacht oplevert en voor mijn volgers en lezeressen is het een leuke manier om kennis te maken met jouw product. De looptijd van de winactie spreken wij altijd van tevoren samen af. Ik kies de winnaar en het versturen van de prijs gaat via jullie.

Een win actie steek ik ook persoonlijk in. Zo is het voor mijn lezers nog leuker om te lezen. Daarnaast deel ik de win actie in relevante Facebookgroepen zodat deze een nog groter bereik heeft. Het gaat hierbij om een paar honderd bezoekers meer, dus de moeite waard en een mooie gelegenheid om jouw merk/shop onder de aandacht te brengen.

Eerlijkheid voorop
Bij een product review vermelden we uiteraard wel dat een product/bericht gesponsord of opgestuurd is. Dit doe ik door middel van een banner onder het artikel zodat er niet meteen boven staat dat het een advertorial betreft. Een voordeel voor de adverteerder en nog steeds zo eerlijk en in overeenkomst met vastgestelde regels voor bloggers. Op deze manier weet je zeker dat een samenwerking met Zensitivity Noordwijk altijd op een eerlijke manier verloopt en mijn volgers/lezeressen zullen dit ook merken. Heb je een leuk voorstel voor een artikel? Verras ons!

%d bloggers liken dit: