De Ruyterstraat 69 - Noordwijk
+31 06 24 78 97 31
info@zensitivitynoordwijk.nl

Contributors

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle

Contributors

Zoals veel mensen weten: het een kan niet zonder het ander. Zensitivity staat voor openheid, openheid in verhalen die ons raken. De contributors van Zensitivity schrijven hun verhaal vanuit hun expertise, gevoel en willen hun kennis delen op elk gebied. Er worden taboe’s doorbroken om zichtbaarheid te geven aan de pijn die bepaalde zaken en ervaringen geeft.

Zo helpen ze zichzelf en andere door hun verhaal te vertellen. We staan niet alleen, we zitten in een wereld waar men elkaar moet helpen om de energie weer op de goed frequentie te zetten en dat doe je door je te laten horen en zien. Er worden ook artikelen geschreven door zorgverleners, zodat door meer kennis, zij de andere kunnen helpen om een stap naar de goede richting te zetten en naar een gezonde levensstijl. Niet alles hoef je alleen te doen, het gaat hand in hand.

Mariska
van Rijswijk

Wie is Mariska

Claire ‘
van den Helder

Wie is Claire

Cindy
Salman

Wie is Cindy

Walter M.C. Walgraeve

Wie is Walter

Didier Dohmen

Wie is Didier

Koos
Dirkse

Wie is Koos

Hans
van Klink

Wie is Hans

Karen 
Poot

Wie is Karen

Lotte Hijmensen

Wie is Lotte

Contact 

Wil jij graag vrijwillig schrijven? Start dan een samenwerking met Zensitivity! Als jij je verhaal wilt delen over gezondheid, welzijn, sport, voeding, lifestyle of over je leven met een beperking of wat dan ook. Jij kiest!
Het enige wat we van jou nodig hebben is je enthousiasme om
creatieve teksten te schrijven!

[”]
%d bloggers liken dit: