+31 0624787931
info@zensitivitynoordwijk.nl

Coach Noordwijk

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle | Zensitivity Noordwijk

Wat is het voordeel van een coach?

Iedereen heeft wel eens problemen met zichzelf, maar ook weer niet zo erg dat je echt een psycholoog bij nodig hebt of dat je daar niet naar toe durft door omstandigheden. En stel je voor dat je nu veel problemen hebt of ervaart en er een hoop dingen zijn die je graag in jezelf ziet veranderen om verder te groeien als mens. Je zit op het moment niet zo lekker in je vel, omdat je niet blij bent met je huidige baan, met jezelf, omgeving of je relatie. Dan is een coach ideaal. Ik kan je helpen om een aantal problemen weer op een rij te krijgen en dichter bij jezelf te komen.

Neem contact op met Eveline, je kan haar bereiken op:  06 24 78 79 31 of stuur een whatsapp om een afspraak te maken

 

Betere versie van jezelf met behulp van een coach

Het blijkt dat mensen die ooit een coach hebben ingeschakeld voor hulp in een bepaalde periode, gelukkiger en succesvoller zijn dan mensen die nooit coaching hebben ontvangen. Wat zou de reden zijn om met een coach aan de slag te gaan?

Ik hebben een aantal redenen op een rijtje gezet

Een coach stelt samen met jou bepaalde doelen

 • Een coach kan je helpen duidelijk voor ogen te krijgen wat je wilt doen met je leven. Samen met een coach ga je op zoek naar jouw missie in het leven en formuleer je concrete doelen.

Een coach is een inspirator

 • Een coach verschaft inspiratie waardoor je je doelen kan realiseren. De coach helpt je bij het maken van bewuste keuzes in jouw leven, zodat je een stuk gelukkiger gaat voelen.

Een coach is een motivator

 • Een coach motiveert je waardoor je het makkelijker volhoudt en niet zo snel opgeeft. Je kunt coaching zien als een stok achter de deur waardoor je makkelijker je resultaten behaalt.

Een coach helpt je focussen op je doelen

 • Een coach bied je een veilige omgeving zodat je je helemaal kunt concentreren en focussen op je persoonlijke doelen. De coaching is gericht op wat jij wilt in jouw leven, en niet wat anderen willen of verwachten van jou.

Een coach is een spiegel

 • Een coach kan voor jou als spiegel fungeren en laat je zien wat bijvoorbeeld je beperkingen in je gedrag en gedachte zijn. Samen met de coach probeer je deze beperkingen uit de weg te ruimen om ruimte te creëren om je doelen te bereiken. En kan soms confronterend zijn, maar het is nodig om de stappen te zetten naar hetgeen waar je heen wilt. En moet je overtuigingen die je belemmeringen zien te doorbreken.

Een coach maakt een strategie

 • Een coach bepaalt samen met jou de juiste strategie en maakt een concreet plan op. Als coach help ik je om je aan dit opgestelde plan te houden en zo de doelen succesvol te behalen.

Een coach is betrouwbaar

 • Een coach is voor iedereen een vertrouwenspersoon. Hij of zij luistert echt naar je en heeft volledige aandacht voor je. Je kunt al je dromen, angsten of twijfels delen met je coach zonder dat de coach een oordeel heeft.

Een coach houdt geheim

 • Als coach heb je een geheimhoudingsplicht,  dus alles wat jij je coach vertelt, blijft bij binnenskamers. Door zijn/haar discretie krijg jij het gevoel dat jij je volledig vrij kunt uiten en niks is raar.

Een coach herkent en erkent  jouw valkuilen

 • Een coach houdt zich aan de afspraken die wij hebben gemaakt. Hij/zij beschermt je tegen je eigen valkuilen. Coaching geeft je geen mogelijkheid om ergens met een smoes onderuit te komen. Je coach zorgt ervoor dat je geen excuses bedenkt waardoor je je dromen niet zou gaan realiseren en je groei zou stagneren.

Een coach leeft mee

 • Een coach gaat samen met jou je behaalde successen vieren en vieren dat je bepaalde doelen hebt behaald, geeft nieuwe energie om weer verder vooruit te gaan.

Een coach opent je hart

 • Een coach begeleidt je naar de reis binnen je kern, als je vast zit in je gevoel heeft dat grote gevolgen voor je lichaam. Als je alleen maar in je hoofd zit, gaat het lichaam sputteren, en uiten in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, gewrichtspijn of buikpijn.

Weet dat het geen schande is om een coach te hebben. Als je kijkt naar top bestuurders, sporters, bedrijven en bekende Nederlanders dan zul je zien dat ze ook allemaal coaches hebben die ze begeleiden op diverse vlakken. Ze zijn niet alleen op eigen kracht succesvol. Succes op zakelijk gebied heeft namelijke ook een keerzijde waar je tegen bestand moet zijn..

 

Eveline – Coach

Heb je hulp nodig stuur een mail of bel nu voor een afspraak 06 24 78 79 31

 

Lees ook

%d bloggers liken dit: