+31 0624787931
info@zensitivitynoordwijk.nl

Coach nodig?

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle | Zensitivity

Coach nodig?

Wat ik als coaching bedoel is jouw bijstaan in je leven om op een manier dat jij zelf achter jouw hobbels en drijfveren komt, dat je jezelf en alle keuze mogelijkheden die je hebt anders gaat inzien zodat je beter in je vel komt te zitten. Het is niet “een goed gesprek” voeren, want dat kan je ook met een goede vriend(in) hebben, daar heb je mij niet voor nodig.

Wat een heel belangrijk onderdeel is in het coaching gesprek, is dat het gesprek zo loopt dat jij met je eigen ideeën komt. Het klinkt misschien heel logisch, want dat doe je toch altijd al? Nou, zo simpel is het ook weer niet. Vaak zoek en/of krijg je van een aantal goede vrienden goed bedoelde adviezen. In een coaching gesprek worden er gesprekstechnieken gebruikt die ervoor zorgen dat jij zelf met je eigen voor jou bedoelde adviezen komt.

Kan ik jouw helpen?

Waar je aan denkt waar je coach bij nodig hebt is bijvoorbeeld als je teveel hebt van iets waar je vanaf wilt en daar van last begint te krijgen (denk aan angsten, gevoeligheden, onzekerheid, problemen etc) of je hebt juist net te weinig van iets wat je juist wilt hebben denk aan meer zelfvertrouwen. Je lijf zit zo geweldig in elkaar dat het geeft al signalen afgeeft als er iets in jezelf gebeurt wat geheeld moet worden, je lijf is slimmer dan je denkt.

Voordat je fysieke klachten gaat krijgen is het raadzaam om hulp te zoeken en kan je mij als coach inschakelen.

Blijf niet te lang in een kringetje rondlopen, mail (info@zensitivitynoordwijk.nl) of bel nu voor een afspraak 0624787931. Whatsappen mag ook!

Eveline Meijvogel

Coach

 

Leestips:

%d bloggers liken dit: