De Ruyterstraat 69 - Noordwijk
+31 06 24 78 97 31
info@zensitivitynoordwijk.nl

Bloggen of blog insturen

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle | Zensitivity Noordwijk

Blogger of als gastblogger bloggen bij Zensitivity Noordwijk

Je zou graag een blog willen schrijven voor Zensitivity Noordwijk, Graag! Inspirerende verhalen, andere meningen, nieuwe invalshoeken, levenservaringen, gezonde recepten, expertise delen en gedachtespinsels etc. Ze zijn allemaal welkom, er zijn een aantal voorwaarden waar je blog aan moet voldoen om te worden geplaatst op deze website.

Thema’s

Je blog heeft wel één hoofdthema per item. Dus heb je meerdere onderwerpen waarover je graag wilt schrijven? Deel ze dan op in meerdere blogs onderwerpen.

Heel belangrijk: Zorg dat je geen copyright van anderen overtreed; gebruik eigen gemaakte foto’s en schrijf de tekst vanuit jezelf. Voor een hoge kwaliteit te zorgen door leuke praktische tips te gebruiken waar de lezers van leren. Een blog moet minimaal uit een paar alinea’s bestaan, Je tekst heeft minimaal 600 woorden en een lang verhaal van 1.000 woorden is ook uitstekend zolang je maar niet onnodig gaat rekken.

Voor wie schrijf je?

De lezers van Zensitivity Noordwijk zijn mensen die bezig zijn met hun gezondheid, welzijn, sport, zorg, geestelijke- en lichamelijke welzijn, hulpverleners en ervaringsdeskundigen. Je tekst moet goed leesbaar zijn voor iedereen, als het lukt vermijd moeilijke taal.

Biografie

Als je voor het eerst een blog instuurt, stuur een korte omschrijving met: je naam, je functie , foto van jezelf en eventueel je website, bedrijf of boek als die betrekking hebben op je rol als blogger of gastblogger. Deze plaatsen we onder je blog.

Redactie

Het insturen van je blog betekent niet dat automatisch dat je blog ook wordt geplaatst. Wij sturen je binnen enkele dagen een reactie en gaan nooit zonder jouw toestemming tot publicatie over. Je blog wordt door de redactie gecorrigeerd op leesbaarheid. We voegen indien nodig tussen koppen toe en maken ingewikkelde zinnen goed leesbaar.

Hoe lever ik mijn blog in

 • Schrijf je blog in Word en verstuur het als een .doc/.docx bestand. Heb je geen Word? Zet je blog dan direct in de mail.
 •  De documentnaam: Jouw Naam – titel blog en zet onder je blog óók je naam, en e-mailadres!
  Bijvoorbeeld: Klaas Pietsersen – De waarheid van klaasje.docx
 • Je kunt je blog insturen via onderstaande formulier.
 • Heb je een leuke foto bij je verhaal? Dan zijn dit de voorwaarden: fotoformaat liggend: 872 x 432.
  Vermeld er ook bij wie de foto heeft gemaakt en stuur deze als bijlage in je mail, plak de foto niet in het document. (LET OP, de foto moet copyrightvrij zijn. Bij eventuele boete van derde zijn de kosten voor de blogger.)
 • Voor de vaste blogger: bericht in concept zetten ivm de planning

Vaste blogger

Wil je graag als vaste blogger schrijven, super leuk. Dan maak ik een account voor je aan waar jij je blogs in kan plaatsen, zodat je zelf kan bepalen wanneer je wilt bloggen.

 

We zijn benieuwd naar je bijdrage!

 

Social media

Website

 • 50.324 bezoekers

Twitter

 • 2577 volgers Zensitivity Noordwijk (deze maand 101.418 weergaven)
 • 2103 volgers Zorgeloos Winkelen waar ik ook deel

Google+

 • 37 volgers

Linkedin

 • 1153 (75% medische zorg)

Pinterest

 • 68.577 bezoekers per maand

Instagram

 • 1611 volgers

 

Begin vandaag nog!

Gastblog insturenInformatie

[recaptcha id:374473796066939 class:gastblogger]

%d bloggers liken dit: