+31 0624787931
info@zensitivitynoordwijk.nl

Bianca Bordes – van Rooijen

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle | Zensitivity

Mijn missie is om jou te helpen met het vinden van de juiste balans in jouw dagelijks voedingspatroon en algehele gezondheid. Als geen ander ken ik de valkuilen en uitdagingen. Door meerdere ziekten en tegenslagen was het niet altijd makkelijk in balans te blijven en goed voor mezelf te blijven zorgen. Van deze ervaringen heb ik veel geleerd en ik ben er van overtuigd dat ik jou daardoor ook goed kan helpen.

Over mij:
Vanuit mijn achtergrond in de levensmiddelenindustrie en mijn eigen allergieën heb ik zeer veel kennis van voeding. Voor verdere verdieping heb ik een HBO opleiding gevolgd en ben ik inmiddels gediplomeerd voedingsdeskundige. Ik heb een passie voor pure voeding en wil jou inspireren om dit ook in jouw dagelijkse leven te integreren.
Omdat het soms lastig is om de juiste pure producten te krijgen ben ik een webshop gestart in pure producten. Zo zijn alle producten in mijn webshop veganistisch en vrij van gluten en lactose. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker. Naast een gezond voedingspatroon zal ik ook advies geven in het aanvullen van de dagelijkse suppletie.
Naast mijn werkzaamheden als voedingsdeskundige ben ik ook yogadocente; Vinyasa flow. Deze vorm van yoga is een afgeleide vorm van power yoga. Alle bewegingen gaan geleidelijk op elkaar over in een flow waarbij de ademhaling de beweging leidt.

 

Bianca

Voedingsdeskundige en Yogadocent

Voor meer vragen of afspraak maken:

Telefoon: +31 6 57015746​⁠​

%d bloggers liken dit: