De Ruyterstraat 69 - Noordwijk
+31 06 24 78 97 31
info@zensitivitynoordwijk.nl

Gezondheid, coaching, welzijn en lifestyle

Mensen werken tegenwoordig meer aan hun gezondheid of ze dat met of zonder begeleiding van een behandelaar doen.

Dit platform is voor iedereen die opzoek is naar erkenning en herkenning op het gebied van gezondheid, welzijn, holistische, spirituele of psychologische vlak.  Ook publiceren we de laatste nieuwtjes over deze onderwerpen.

Lifestyle in het breedste zin van het woord komt hier ook aanbod.

Created with Sketch.

Recente blogs

In gesprek met ...Sandra Brandt van Klaagvrij - interview - gezondheidsblog - podcast

In gesprek met Tibor Olgers

Tibor Olgers is businesscoach en vertelt over ons eigen aandeel in ons leven. ‘Je kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je emoties. We leren weinig over moed en liefde op school en dat is jammer.’

Lees verder
In gesprek met ...Sandra Brandt van Klaagvrij - interview - gezondheidsblog - podcast

Ingesprek met Pip Bronkhorst

Leef je mooiste leven
Pip is geïnteresseerd in hoe ons onderbewustzijn werkt en
hoe dat vóór en tegen ons kan werken. Door burn-out en haar scheiding kwam ze
erachter dat er veel was waar ze van binnen geen gehoor aan heeft gegeven. Ze
stopte met haar werk als communicatie-adviseur en deed een opleiding tot
kleurcoach.

Lees verder
vegan haarproducten

Vegan shampoo – waar moet je op letten?

De vegan revolutie is niet meer te stoppen. Ben jij al vegan? Vegan is niet zomaar het weglaten van dierlijke producten in je maaltijden. Het is een lifestyle die allesomvattend[…]

Lees verder
Valkuilen in de liefde waar jij als HSP'er in kan vallen

Je bent HSP en dan wordt je verliefd of dat ben je al

Valkuilen in de liefde waar jij als HSP’er in kan vallen.

Lees verder
Werkgeluk, een hype - gezondheidsblog - werkdruk - Zensitivitynoordwijk.nl

Werkgeluk?

‘Werkgeluk, dat is toch het grootste jeukwoord aller tijden’ fluisterde een collega bestuurder mij in het oor tijdens een werkbespreking. Dit woord riep bij hem zo’n grote allergie op dat hij het bijna niet zijn strot uit kon krijgen. Het zette me aan om er eens dieper op in te zoomen en er een korte verkenning over op te stellen.

Lees verder
In gesprek met ...Sandra Brandt van Klaagvrij - interview - gezondheidsblog - podcast

In gesprek met Bram Bakker

‘In gesprek met’ is een artikel inclusief podcast met iedere week een nieuwe gast aan tafel bij Sandra Brandt. De rode draad door de interviews is: ‘In hoeverre wordt ons leven door onze mindset bepaald?’

Lees verder
Narcisme

Wat is Narcisme? Is het zomaar een modewoord dat te pas en te onpas gebruikt wordt? Of is er echt een epidemie gaande. Narcisme is een pathologische aandoening waarbij de schade groot kan zijn. Narcisme herkennen is nog een hele kunst. Is Narcisme aangeboren of aangeleerd? Deze en andere vragen proberen wij hier te beantwoorden.

Meer over lezen
Gaslighting

Gaslighting technieken, kenmerken en consequensies. De zeer manipulatieve vorm van verdriet geven en verdriet nemen wordt hier uitgelegd. Gaslighting komt meer voor dan je denkt. Niet alleen in liefdesrelaties maar ook op de werkvloer. Op deze website een groot aantal voorbeelden en valkuilen.

Meer over lezen
Lezingen van

Elza van Swieten

Ervaringsdeskundige op het gebied van schaamte, narcisme en gaslighting. Workshops met meditatie oefeningen hoe je uit destructieve relaties kunt ontsnappen. Niet langer slachtoffer maar weer opnieuw in je kracht komen. 

Datums lezingen/workshops
HSP coaching

Coaching bij HSP is een verrijking als je er zelf niet meer uitkomt en je op weg wordt geholpen door iemand die hetzelfde pad heeft bewandeld.

Meer over lezen
Adoptie coaching

Ben jij geadopteerd en vind je het lastig om dit een plek te geven in jouw leven? Dan wil ik je graag verder helpen, de coach die je begeleidt en weet waar jij het over hebt.

Meer over lezen
Burn-out of stress klachten

Veel mensen denken dat een burn-out of stress klachten iets is voor zwakke mensen. Helaas, dat is absoluut niet het geval. Burn-Out raakt juist de mensen die een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en de neiging hebben tot perfectionisme.

Maak een afspraak
Vega Lifestyle Magazine

Het Vegan Tijdschrift van Nederland

Abonneer
Burn-out Ebook
Gratis downloaden

Responsive WordPress website laten maken?

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

Ik ben ervan overtuigd…

dat veel mensen de behoefte hebben om zichzelf te ontwikkelen. En dat het logisch is dat bij ontwikkeling stress bij komt kijken en dat je hierin jezelf tegenkomt. Groeien doet nu eenmaal pijn. De belangrijkste vraag is dan ook of je werkelijk hiervoor wilt inzetten.

Hoe zit dat bij jou? ‘ Ben jij gemotiveerd om eruit te halen wat er in jou zit, en dat samen met een professionele coach? ‘

Als je daar ‘ja’ op zegt… ga ik die uitdaging graag met je aan. Ik ben “wijzer” geworden door studie, training, werk- en levenservaring. Ook omdat coachen in mijn bloed zit en andere graag ondersteun met mijn kennis. Ik zet mijn inlevingsvermogen, betrokkenheid en positieve levenshouding volledig voor je in. Resultaatgericht, oplossingsgericht en op integere wijze help ik je opweg.

Via onze coaching… leer je jezelf nog beter kennen en weet je wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. Je weet wat voor jou de juiste doelen zijn en hoe je ze stap voor stap kunt bereiken. Onderweg beschik je over de essentiële vaardigheden en je kunt ze op elk gewenst moment toepassen. Al met al leidt dat tot jouw optimale prestatie. Is dat geen heerlijke basis voor een mooi en ontspannen leven?

”Als ik het kan, kan jij dat ook, we gaan er samen uitkomen.”

Evenementen agenda

«
»
Maa
Din
Woe
Don
Vrij
Zat
Zon
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
februari
februari
februari
februari

Wat een fijn gesprek heb ik gehad met Eveline! Veel inzichten gekregen en vooral een luisterend oor. Heel fijn dat er begrip is voor de dingen die ik allemaal voel

Margje Brok-Voogd

Zeer betrokken met veel begrip voor wat er leeft en een positieve inzet.

Marijke Barkey

Een warme, persoonlijke, andere kijk op gezondheid, zonder zweverigheid. Mooie en gedreven professionals die echt ergens voor staan!

Nicoline Huizinga

Mooie gepassioneerde mensen, outside de box thinking hulpverleners die samenwerken met mensen buitenom de leerboekjes.

Jurgen Deceuninck

Welwillendheid en vriendelijkheid hebben alle betrekkingen door alle eeuwen gekenmerkt. Dit doe  jij ten voeten uit. Verlichte groeten. 

Ton Creemers

Enthousiast, betrokken, ook kritisch en daardoor een stuk zuiverder dan vele anderen die in een vergelijkbaar veld werken.  

Nina Elshof

Contact 

Wil je een afspraak maken vul dan het onderstaande onderstaande formulier in, Whatsapp sturen mag ook 0624787931 (coachingsafspraak). Ik kom graag in contact met jou, zodat ik je verder kan helpen!

%d bloggers liken dit: