collega gezocht

We zijn opzoek naar enthousiaste collega’s

Wij zoeken enthousiaste zorgverleners

Ben jij de zorgverlener die buiten de kaders denkt? Degene die de zorg verleent, zoals deze ooit is bedoeld, door zorg te bieden en de helpende hand te reiken richting de patiënt. Iemand die kennis vergaart om de patiënt te dienen om zijn kwaliteit van leven te verbeteren? En ben je niet bang om je eigen koers te varen, in plaats van de koers van de zorgverzekering en/of de beroepsvereniging.

Dan kun je Zensitivity Noordwijk versterken door je op onze site te presenteren, je specialisatie te beschrijven en gelijk informatie te verschaffen richting jouw toekomstige patiënt. De patiënt leert daardoor het verhaal achter de zorgverlener kennen, waarbij de patiënt een gevoel krijgt met wie hij/zij te maken krijgt. Met een gezonde nieuwsgierigheid wordt ook hun kennis verbreed om zelf ook aan hun eigen gezondheid te werken dat binnen hun vermogen ligt.

Zo bouwen we aan een digitale informatiebank, waaraan zowel de zorgverlener als de patiënt iets heeft en we van elkaar kunnen leren. De zorgverleners leren onderling wat hun mogelijkheden zijn, zodat hij bij specifieke zaken de patiënt aan ge juiste zorgverlener kan worden overdragen. Hierdoor krijgt de patiënt de zorg die hij nodig heeft en de zorgverlener zijn kennis optimaal kan gebruiken.

Aangezien zorgverleners ook mensen zijn en geen ‘wonderdokters’, wordt er zo alles aan gedaan wat er in zijn vermogen ligt om de patiënt zoveel mogelijke zijn welzijn te verhogen. Dit is waar Zensitivity Noordwijk voor staat!

Ben je al enthousiast en wil je meehelpen om een nieuwe vorm van zorg te leveren, meld je dan nu aan!

Aangezien Zensitivity Noordwijk een interactieve site is en dagelijks bezig is om kennis te delen en te werven voor de zorgverlener en patiënt, vragen wij een kleine bijdrage in de kosten om deze doelen te behalen ten gunste van ons allemaal. 

 

Deze bijdrage is per jaar: 15 euro exclusief BTW.

 

  • Iedereen uit het land is welkom om zich aan te melden.
  • Zorgverlener: arts, fysio, voedingsdeskundige, tandarts e.d.
  • Zelfstandige die yoga lessen geven, meditatie, sportscholen, Thai Chi e.d, dit verstaan we ook onder zorg. Alles waar de patiënt op gezondheidsgebied beter van wordt.

 

Juwelierswinkel.nl