Elena van der Puij, gz psycholoog

Elena van der Puij

Ik ben Elena van der Puij, ik ben afgestudeerd als psychologe op het gebied van klinische psychologie, aan de Universiteit van Amsterdam. Verder heb ik me gericht op ontwikkelingspsychologie. Naast mijn studie heb ik als vrijwilliger gewerkt met mensen met een psychiatrische stoornis.
Na mijn afstuderen heb ik bij een GGZ-instelling in Den Bosch gewerkt (werkervaringsplek),  waar ik ben opgeleid tot coach voor volwassenen met ADHD en een tijd als coach gewerkt bij re-integratie trajecten, onder andere bij het UWV. Na de UWV heb ik me aangesloten bij een psychologenpraktijk in Noordwijk, waar ik als psycholoog heb gewerkt in de eerste lijn en de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (met accent kinderen en jeugd) heb gevolgd en in deze tijd heb ik een BIG registratie verkregen.
In 2013 ben ik gaan werken als revalidatiepsycholoog en ben ik begonnen met mijn praktijk , Basis GGZ in Noordwijk en Amsterdam.
In de tussen tijd heb ik ook nog diverse opleidingen gevolgd op het gebied van mindfulness, spiritualiteit* en lichaamsbewustzijn, zoals haptonomie. De kennis die ik daarin heb opgedaan pas ik, als het nodig is en men dat zou willen, toe in de behandeling. Tevens heb ik de opleiding tot EMDR therapeut gevolgd.
<span style=”color: #808080;”>* Het woord spiritualiteit roept nogal wat gemengde reacties op en men heeft hier een eigen beeld bij, of dat positief of negatief is. Voor mijzelf betekent spiritualiteit hetzelfde als bewustzijn, het bewustzijn dat we niet ons “denken” zijn, maar in plaats daarvan de getuige zijn van onze gedachten. Dit gegeven opent deuren naar de verbetering van de kwaliteit van leven.
Ik ben lid van het NIP. Leden hebben het keurmerk ‘psycholoog NIP’ van de landelijke beroepsvereniging van psychologen NIP (Nederlands Instituut van Psychologen te Amsterdam.

Behandelingen:

Psychologische behandeling in de Basis GGZ

Kinder- jeugstherapie

Psychosociale begeleiding

opvoedingsbegeleiding

 

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie

 

Juwelierswinkel.nl
%d bloggers liken dit: